Werkzaamheden RZ Totaalbouw

De werkzaamheden van RZ Totaalbouw zijn zeer uiteenlopend

RZ Totaalbouw is van alle markten thuis: van schilderwerk, timmerwerk, stucwerk, keukenrenovaties tot totaalverbouwingen. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u zit met een bepaalde klus. Op deze manier kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een opsomming van reeds door ons uitgevoerde werkzaamheden vindt u hieronder. Gezien onze ruime ervaring, is deze opsomming niet compleet. Maar op deze manier krijgt u wel een indicatie van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en kunt u zien dat deze zeer breed en divers zijn.

RZ Totaalbouw

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 • Toiletten
  Problemen met uw toilet? Of wil u uw toilet volledig renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dit volledig voor u regelen, maar het is ook mogelijk om deelwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren.
 • Timmerwerk
  Voor timmerwerk kunt u uitstekend bij ons terecht. Ons streven is om met A kwaliteit materiaal te werken, hiervoor hebben wij dan ook de juiste leveranciers. Houtrotreparaties zullen we uitvoeren met het A merk voor houtrot: Easy Repair Care. In onze eigen werkplaats hebben we de ruimte en gelegenheid om diverse timmerwerken prefab te maken.
 • Elektrawerk
  Voor diverse elektrawerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij zullen deze uitvoeren volgens de meest actuele norm: NEN1010. Voor het elektrawerk gebruiken wij uitsluitend goedgekeurd materiaal. Uiteraard is het mogelijk dat wij werken met het materiaal naar uw wens. Desgewenst kunnen wij u hierin adviseren.
 • WiFi netwerken
  Last van slecht werkende Wi-Fi netwerken? Wij lossen het voor u op. Doordat wij de juiste apparaten tot onze beschikking hebben, is er binnen mum van tijd een oplossing gevonden voor het probleem. Met gespecialiseerde apparatuur kunnen wij het probleem in uw vaste netwerk en Wi-Fi netwerk exact tackelen en u voorzien van advies om dit op te lossen. Ook het aanleggen van netwerken behoort tot onze werkzaamheden.
 • Storingen
  Voor storingen aan uw elektrische installaties (kortsluitingen, aardlekproblemen), water aan en afvoerinstallaties (verstoppingen, lekkages) kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
 • Schilderwerk
  Kan uw huis wel een likje verf gebruiken? RZ totaalbouw is hier de juiste partij voor. Schilderwerkzaamheden voeren wij uit met A kwaliteit materiaal. Wij werken met diverse technieken zoals bijvoorbeeld latexspuiten voor het binnen schilderwerk ,maar ook uw buitenschilderwerk kunnen wij uitstekend voor u uitvoeren. Eventuele houtrotreparaties kunnen we gelijk voor u aanpakken.
 • Keukens
  Keukens kunnen wij voor u installeren vanaf het omleggen van elektra, water-, gas-, en afvoerleidingen tot en met het aftegelen van uw nieuwe keuken. U kunt een totaal verbouwing door ons laten doen, maar ook voor deelwerkzaamheden zijn wij de juiste partij.
 • Badkamers
  Wat wij kunnen bieden op het gebied van badkamers, gaat vanaf het ontwerp hiervan tot en met de uiteindelijke realisatie. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld alleen het leidingwerk door ons te laten uitvoeren.
 • Loodgieterswerk
  Voor diverse loodgieterswerkzaamheden kunt u ons benaderen. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een buitenkraan, een afvoer aanleggen, badkamerinstallaties, het aanbrengen van een drain in uw badkamer, keukeninstallaties, close in boilers, etc.
 • Totaalverbouwingen
  Naast kleine klussen, kunt u ook voor totaalverbouwingen bij ons terecht. Wij kunnen de gehele verbouwing voor u begeleiden en uiteraard zal er een nauwe samenwerking plaatsvinden waardoor het uiteindelijke resultaat van een topniveau zal zijn.
Contactinformatie : Praagsingel 51 - 3404 CW in IJsselstein; Telefoon 030 - 687 0299 / 06 - 2427 8104